️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

زادروز شهید سلیمانی در تقویم رسمی کشور به نام «روز قهرمان ملی» نام‌گذاری شد

زادروز شهید سلیمانی در تقویم رسمی کشور به نام «روز قهرمان ملی» نام‌گذاری شد رئیس فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی از تصویب و نامگذاری ۲۰ اسفند زادروز تولد شهید سلیمانی به نام «روز قهرمان ملی» در تقویم رسمی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمجتبی محفوظی در مورد نامگذاری ۲۰ اسفندماه زادروز تولد شهید سلیمانی به نام «روز قهرمان ملی» گفت: بنا به پیشنهاد فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در جلسه ۷۹۶ این شورا، ۲۰ اسفند همزمان با زادروز شهید حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۳۵ را با عنوان «روز قهرمان ملی» برای درج در متن تقویم رسمی کشور به تصویب رساند.

 

محفوظی، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب پیام تبریک و تسلیت شهادت حاج قاسم را خطاب به یک ملت‌صادر کردند و فرمودند «ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد». یعنی حاج قاسم متعلق به یک ملت و یک «قهرمان ملی» بود. چنانچه رهبری معظم انقلاب اذعان فرمودند؛ هر چیزی که یاد شهیدِ عزیزِ ما را برجسته کند، چشم‌نواز و دلنواز است. یاد او را اگر چه خداوند در اوج برجستگی قرار داد و بدین گونه پاداش دنیائی اخلاص و عمل صالح او را بدو هدیه کرد، ولی ما هم هر کدام وظیفه‌ای داریم.

 

رئیس کمیته میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی، با عنوان این‌که مفاخر ملی مایه غرور و احساس خودباوری در هر ملتی است، گفت: سرمایه ملی یک جامعه فقط در و دیوار یک ساختمانی که اسمش میراث فرهنگی است، نیست بلکه سرمایه ملی یک جامعه همان نیروهای انسانی است که آنها را به عنوان مفاخر ملی می‌شناسیم.

 

محفوظی، یادآور شد: شهید سلیمانی به عنوان قهرمان فراجناحی توانست همه سلایق را در مسیر درست راهنمایی کرده و با خود همراه کند. به همین دلیل ما ایشان را قهرمان ملی می‌نامیم که هنر همراه بودن و همراه کردن اکثریت سلایق برای تامین منافع ملی را داشتند.

 

رئیس فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی با یادآوری فرمایش اخیر رهبری مبنی بر «ضرورت هم‌‌افزایی دولت و مجلس در اقدامات ملی و بین‌المللی» که در جریان دیدار سوم خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان پس از اجلاسیه چهارم در حسینیه امام خمینی (ره) مورد تاکید قرار گرفت، افزود: این اقدام ارزشمند که در سایه هم‌افزایی مجلس انقلابی و دولت مردمی به وقوع پیوست را به مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار ایران اسلامی و رهروان جبهه مقاومت تبریک و تهنیت می گویم.

 

محفوظی اذعان کرد: شهید سلیمانی، هم در زمان زنده بودن و هم شهادتش استکبار را شکست داد.

 

رئیس فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی، در پایان افزود: دشمن مکتب سلیمانی‌ِعزیز رو به ضعف و جبهه مقاومت اسلامی رو به قوت است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار